“2008 Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) Sonuçları” üzerine 11 yorum

  1. selam ,
    sayın ösym bakalığına..
    ben samihullah saidi (181005076)yös nom. Afghanistan uyruklu.
    lütfen 2008 yös sınavın notumu öğrenmek için benimle yardımcı olursunuz memnun olcağım … yahoo adressim: gönderebilersiniz.
    iyigünler..

  2. benim arkadasım azat beşimov sınava girmişti o türkçe bilmediği için ona aday numaranın ne olduğunu anlatamadığım için aday numarasını öğrenemedim ismini falan yazarak nasıl öğrenebilirim.arkadaşımın ad soyadı: azat beşimov. onun sonucunu nasıl öğrene biliriz eğer ola biliyorsa onun sonuçlarını giriş belgesini gönderdiğiniz adrese göndere bilirmisiniz(adres şu:kozagaç mahallesi263.sokak 1/3 no:2 buca/izmir)yeya benim e-mail adresime gönderebilirmisiniz(e-mail adresim:[email protected])

  3. mfalni po nuk e kam mbajtur ne mend kodin e testit nese ban me ma dergu ne e-mail add.se nuk i kam hala rrezulltatet e testit e nuk po e di a jam pranu a jo

  4. selam. ben Eldar Poddubnyak. ben aday numarayi unuttum. benim 2008 yos sinav notumu bana gondere bilirmisiniz lutfen. e-mail adresim: [email protected] !!!

  5. ya benim daha sınava girmeme 3 sene ama ben nası lsorualr sorulduğunu merak ediyorum. yös çıkmış sınav soruları diye arartırdım ama işe yarar bisey bulamadım. yardımcı olursanız sevinrim(:

  6. merhaba, ben yos imtihana girmistim, ama kendimin numarami bilmiyorum( aday numarasi), lutfen bana gonderebilirmisiniz? adim/soyadim Nurmuhambetova Damira, Kazakistan, Shymkent [email protected]

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir