2008 Oks Sonuçları Açıklanıyor

2008 OKS sonuçları bugün açıklanacak.

OKS bugün, ÖSS yarın açıklanıyor  

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Ortaöğretim Kurumları Sınavı (OKS) sonuçlarının bugün açıklanması beklenirken, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)’nden sürpriz bir açıklama geldi.

ÖSYM 15 Temmuz’da açıklayacağı 2008 öss sonuçları nı  yarın açıklayacağını duyurdu.

http://oges.meb.gov.tr/  adresinden 2008 oks sonuçlarınıöğrenebilirsiniz.

Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

“2008 Oks Sonuçları Açıklanıyor” üzerine 10 yorum

  1. allah herksin gönlüne göre versin bende 63.67 yada 65 net bekliyom oryalama 368-370 arası oluyo inşallah ya bi anadolu lisesi ya da sağlık meslek lisesi olur herkese allah ssabır versin iyi günler herşeyin hayırlısı olsun….

  2. bu gün oks açıklanacak dediniz saat onda daha açıklanmadı nasıl birşey bu

  3. allah hepinizin yardımcısı olsun çünkü bend esbs sınavına girdim kolatdı ama 52 net yaptım sizce iyimi? lütfen cevap yollayın öldüm…

  4. arkadaşlar bugün sbs açıklanıyor saat kaç oldu hala yok neyse bnm 90 soruda 80.67 netim var nasıl sizce?Allah herkesin gönlüne göre versin bn isterdim ki bi fen lisesi olsun ama çok zor anadolu öğretmen anca tutacak…hepinize allah sabır versin(bende dahil)

  5. bende sbsye girdim 52 net fena deil benimde öle bişey bizede 31 açıklancak dedeiler ama hala yok saat 10 da dediler ama saat kaç oldu daha yok sonuçları bulan vrsa lütfen yazsınnnn lütfennn

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir