“2008 Ales Sonbahar Dönemi Sınav Tarihi” üzerine 40 yorum

  1. sınav 16 kasım da başvuru tarihlerinden haberdar olan var mı arkadaşlarr. başladı mı bitti mi hiç bir bilgim yk bilenler varsa cevaplarlarsa çok sevinirim.

  2. merhaba tuba..evet sınav 16 kasımda..ama basvuru tarihleri henuz acıklanmadı..ilkbahar ales sınavına gore mantıken bir takvim olusturursak mesela ales ilkbahar sınavı icin basvurular 25 martta baslamıs 11 nisanda sona ermis sınavda 11 mayıstaydı..demekki bir ay oncesine kadar basvuru suresi sona eriyor o halde sonbahar sınavı icinde eylul ayı son haftasında basvurular baslayıp ekim ayı 15-20 tarihleri arası gibide basvuru tarihi sona erer..
    bu arada ne mezunusun? ben anadolu universitesi iktisat.yeni mezunum.

  3. arkadaslar merhaba sinav basvuru tarihi ve sinav zamani hakkinda haberi olan varsa ve beni bilgilendirirse cok sevinirim cunku ben irak turkmeniyim suan erbil,deyim turkiyede doktora yapmayi istiyorum haberi olan varsa bana bir mail atarsa minnettar olacam [email protected]

  4. sınav basvurusu 24 eylul 10 ekim arası 8 ekime kadar bankaya 40 ytl yatırılması gerekiyor

  5. ARKADAŞLAR YA SINAV TARİHİ KESİN DOĞRUMU.BEN ARAŞTIRDIM DA Bİ SONUÇ BULAMADIM

  6. bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim gercekten daha oncekini kacirdigim icin buseferki ales sinavi konusunda icimi cok rahatlattiniz. bu arada siteniz cok guzel olmus .gayet acik ve anlasilir.iyi calismalar.

  7. arkadaşlar sınav tarihi belli 16 kasım ama başvuru tahiri için açıklama henüz yapılmadı. tahmini olarak 1-16 ekim deniyo ama ‘KESİN’ değil tabi…

  8. merhaba,hem sonbahar hem de ilkbahar döneminde ales’e giriş yapılabiliyor dimi?

  9. merhaba öncelikle çok güzel bir site olmuş. teşekkürler. arkadaşlar, ALES SONBAHAR sınav başvurusu gerçekten, 24 ekimde mi başlıyor? bunu cavabını alabılırmıyım. çok teşekkür ederim.

  10. mrb arkadaslar eger basvuru tarihleri hakkında kesin bi bilginiz olursa beni de haberdar ederseniz cok sevinirim …simdiden cok tesekkürler:)

  11. selam arkadaslar hem 2008 sonbahar ve hemde 2009 ilk bahar sınawlarına girilebilinir mi

  12. DİKKAT! AŞIRI BOZUK TÜRKÇE KULLANIMINA KARŞI LÜTFEN DUYARLI OLALIM!
    Arkadaşımızın yorumu çok aşırı bozuk bir türkçe ile yazılmış. Şimdilik örnek olması açısından burada yayınlıyoruz ancak bu tür dil bozuklukları türkçemizi kirlettiği için bir daha bu tür yorumlar yayınlanmayacaktır!
    SINAVZAMANI.COM YÖNETİMİ

    efet nekdr ıstersen okdr greblrsn ben gecn sene okurken 2kez grdm yukjsek olanı kullndm formsyon ıcn ama 75le acıkta kldm clsmamstm smdı calısp 85 almaı hedflıorm:(

  13. arkadaslar sinav 16 kasimda ama basvuru tarihleri daha aciklanmadi 24 eylulde basladigini nasil biliyorsunuz?emin misiniz?
    bu arada 1 sene icinde alesin iki sinavina birden girilmiyor mu?beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.

  14. benim sorum şu olacaktı arkadaşlar.. açıkögertim mezunlarıda alese gireebiliyorlarmı..açıkögretim iktisat mezunları için alesten en çok hangi bölümü degerlendiriliyor..şimdiden teşekkür ediyorum vereceginiz cvblar için..

  15. lisans notum 65 ales ten 70 alırsam felsefe gurubu öğretmenliğinden girebilirmiyim formasyona

  16. Herkese merhabalar. Sınav giriş tarihlerini yazan arkadaş nerden öğrendiğini yazabilirse sevinirim. çünkü bir çok yere baktım ama malesef herhangi bir bilgiye ulaşamadım. En azından bilginin doğruluğunu teyit etmiş oluruz. Birde sınava önceden baş vurmuş arkadaşlardan nasıl bir prosedür olduğunu yazarsa sevinirim.

  17. arkadaslar ales sonbahar dönemi basvuru tarihleri henüz açıklanmadı sürekli takip etmemiz gereken site ösym’nin sitesi. en güvenilir bilgiyi oradan alabiliriz hepinize başarılar 😀

  18. vakıf üniversitede master yapmak için şartlar nedır arkadaslar????

  19. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2008-ALES Sonbahar Dönemi) 16.11.2008 22.09.2008
    15.10.2008 ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri,
    Üniversite Rektörlükleri,
    http://www.osym.gov.tr (*) 40 YTL herkese duyurulur 🙂

  20. sınav 16 kasım evet ama başvurular 22 Eylül 15 Kasım arası. ösym’ nin sitesinden indirdiğim kılavuzdan okudum.

  21. arkadaşlarr bir kez ales e giren bir kişi aynı yıl içinde ikincisine tekrar başvurabiliyor.bundan bir şüpheniz olmasın bizzat kendim yaptım.

  22. sınav tarihlerini henüz ösym açıklamadı
    muhtemelen 24 eylül de başvurular başlıyor
    sonbahar dönemi ales için
    herkese şimdiden başarılar

  23. arkadaslar, ilk kez basvuracak adaylar belirtilen başvuru merkezlerinden islemlerini yapabiliyor mu yoksa sinav merkezi yöneticiliklerine mi başvurmamız gerekiyor? yardimci olursaniz sevinirim…

  24. arkadaşlar alese başvurmak için lisans diploma notunun en az kaç olması gerekiyor bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

  25. ales sınav başvuruları 25 eylül _ 15 ekim tarihleri arasında
    sınav 16 kasımda
    gazetelerde yayınlandı bu bilgi:)

  26. bildiğim kadarıyla sadece ales e girmek için diploma notu gerekmiyor. umarım sorular kolay olur..

  27. selam arkadaşlar,
    16 kasım daki sınav için, sınava giriş yerleri belliolan arkadaşlar var mı?
    bana belge gelmedi de

  28. 2008 ALES SONBAHAR Dnemi Sınav sonuçları ne zaman açıklanabilir. Tahmininiz var mı? Sınava giren tüm arkadaşlara selamlar

  29. Geçen sene ALES sonbahar dönemi sıavı 16 Kasında yapılmıştı 4 Aralıkta internette açıklanmıştı….Bu senede aynı olur sanırım….www.osym.gov.tr bu adreste herşey var zaten….

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir